Teollisuuden sopimus­valmistus

Olemme teollisuuden sopimusvalmistuksen ylivertainen kumppani. Alihankintana tuotettavan NC- ja CNC-koneistuksen erikoisosaamisemme vuoksi olemme alan johtavien kone- ja laitevalmistajien luotettu ja pitkäaikainen kumppani. Metallin sopimusvalmistus onnistuu tuhannesosamillin tarkasti laadukkailla ja nykyaikaisilla työstökoneillamme ja menetelmillämme. Erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi toimimme äärimmäisen kustannustehokkaasti, joten asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa.
Quality with us

Valmistuksen prosessiketju

Kilpailukykyinen, nopea ja varma lopputulos vaatii yhdessä sovitut päämäärät. Sopimusvalmistuksemme toiminnot optimoidaan asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.
01
Materiaalien hankinta
Hankimme materiaalin asiakkaan sopimuksen mukaan sovituilta kumppaneilta tai voimme etsiä juuri oikean toimittajan asiakkaan vaatimusten mukaan tuotteille. Teemme tiivistä yhteistyötä logistisesti lähellä sijaitsevien eurooppalaisten terästehtaiden sekä teräspalveluyritysten kanssa, jotka valmistavat huippulaadukasta terästä 100% kierrätetystä materiaalista, mikä takaa maailman pienimmän hiilijalanjäljen.
02
Valmistus
Olemme erikoistuneet vaativiin sorvattuihin ja jyrsittyihin kappaleisiin. Pystymme toimittamaan erittäin vaativia koneistettuja osakokonaisuuksia. Tarvittaessa investoimme konekantaamme ja optimoimme tarpeitasi vastaavan tuotteen.
03
Kokoonpano
Panostamme voimakkaasti viimeisimpään teknologiaan ja tehdasautomaatioon, jonka lisäksi koulutamme ammattitaitoista henkilöstöämme säännöllisesti. Pystymme kokoamaan erittäin vaativia osakokonaisuuksia ja toimittamaan valmiiksi koneistettuja komponentteja.
04
Laadunvarmistus
Alihankintana valmistamiemme tuotteiden laadunvarmistus on luonnollinen osa koko valmistusprosessiamme. Prosessiin kytketyn automaatio- ja robottiteknologian avulla yllämme aina samaan laatutasoon – asiakkaanamme laatukustannuksenne pienenevät huomattavasti.
05
Valmis tuote
Pidämme huolen, että sopimusvalmistuksemme lopputulos on tuotantomäärästä riippumatta aina ylivertainen – kustannustehokkaasti ja aina sovitusti ajallaan. Viimeistellyt koneistetut tuotteet toimitetaan sovitusti myös pintakäsiteltynä, kuten maalattuna, passivoituna, sinkkipinnoitettuna ja eloksoituna.
06
Logistiikka
Toimitamme tuotteet asiakkaan tarpeiden mukaan pienissä tai suurissa erissä, muutaman kappaleen tai satojen kappaleiden sarjoina. Turvaamme oikea-aikaiset tuote- ja varaosatoimitukset optimoidun toimitusketjun hallinnan avulla ja tarjoamme tarvittaessa varastopalvelua.

  Pysy kuulolla

  Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisten joukossa ITA Nordicin tuoreimmat kuulumiset.
  Referenssit
  wartsila
  sandvik
  wipro