Kokoonpano

ITA Nordicin kokoonpanopalvelut ovat olennainen osa yrityksen toimintaa, erityisesti sen sopimusvalmistuksen ketjua. ITA Nordicilla on vahva ja monipuolinen osaaminen eri teollisuudenalojen ja laitevalmistajien kokoonpanojen toteuttamisessa. He ovat erikoistuneet mittatarkkojen koneistettavien kappaleiden ja monimutkaisten kokoonpanojen valmistukseen, erityisesti sähkökoneiden ja meriteollisuuden tarpeisiin.

Yritys korostaa kykyään ylläpitää tasaisen laadun sarjatuotannossa, riippumatta sarjan koosta. Tämä mahdollistaa laadukkaiden ja vaativien osa- tai loppukokoonpanojen toimittamisen sovitussa aikataulussa eri laitevalmistajille. ITA Nordic pystyy toteuttamaan myös haastavia osakokoonpanoja eri teollisuudenalojen laitevalmistajille, kuten sähkömoottoreiden laakeripaketteja ja kaivosporakoneiden paineakkuja.

Kokoonpanopalvelut ovat keskeinen osa kustannustehokasta sopimusvalmistusta, ja ne alkavat aina suunnittelupalaverilla ja tarkoin tehdyillä tuotantovalmisteluilla. ITA Nordic keskittyy tarkkaan asiakkaan tarpeiden huomioimiseen, tarkistaen tuotteiden vaatimukset ja noudattaen asiakkaan laatustandardeja.

Kokoonpanot toteutetaan modernissa Puntalan tuotantolaitoksessa, ja vaikka ne tehdään pääasiassa käsin, yrityksellä on valmiudet hyödyntää robotiikkaa tulevaisuudessa. Tällä hetkellä robotiikkaa käytetään enemmän osavalmistuksen vaiheissa, kuten kappaleenvaihdossa ja viimeistelyssä, mutta ITA Nordicilla on kyky ja valmiudet robotisoida myös kokoonpanovaiheita tarvittaessa.

ITA Nordicin vahvuutena on monipuolinen osaaminen, moderni tehdasautomaatio ja huolellinen suunnittelu. Nämä tekijät yhdessä mahdollistavat erittäin kustannustehokkaan tuotteiden ja kokoonpanojen valmistuksen. Tämä puolestaan auttaa asiakkaita toimittamaan omia tuotteitaan aikataulussa ja säilyttämään kilpailukykynsä markkinoilla.

    Ota yhteyttä

    Täytä oheiseen lomakkeeseen yhteystietosi ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.