Bevisligen pålitlig kvalitet

Vi erbjuder tekniskt krävande och högkvalitativa bearbetade produkter och komponenter till maskin- och utrustningstillverkare. Som kontraktstillverkare och underleverantör åt industrin investerar vi i den senaste teknologin inom branschen. Modern fabriksautomation gör vår produktion kostnadseffektiv och minimerar leveranstiderna.

Med hjälp av robotar och CNC-maskiner tillverkas produkterna noggrant, flexibelt och enligt kundens behov. Temperaturkompenserade produktionsutrymmen och mätanordningar säkerställer en jämn kvalitet med tusendels millimeters precision.

Tjänster
Genom våra processer säkerställer vi ett konkurrenskraftigt slutresultat av högsta kvalitet. Kvaliteten på de produkter vi levererar är utmärkt och utan negativa överraskningar. Som vår kund hålls du alltid uppdaterad tack vare vår tjänstvilliga kundservice.
Våra processer
Ett konkurrenskraftigt, effektivt och pålitligt slutresultat uppnås när tillverkningen optimeras enligt kundens behov. Kvalitetssäkring är en integrerad del av hela tillverkningsprocessen.
Bekanta dig med produktionen
Vår tillverkning utförs av bl.a. 34 st CNC -maskiner och 15 st industrirobotar, som alla håller hög industriell standard.

Pålitlig samarbetspartner Expertise with us

Pålitlig samarbetspartner

Referenser

Vi är en eftertraktad underleverantör inom industrin som erbjuder kostnadseffektiv, flexibel och enkel kontraktstillverkning enligt kundens behov. Vi möter alla behov hos våra kunder och utvecklar ständigt våra egna bearbetnings- och produktionsprocesser.