Rekrytering

Vi på ITA Nordic letar kontinuerligt efter sakkunniga och erfarna nya medarbetare, främst som operatörer till våra CNC-maskiner. Bekanta Er gärna med eventuella lediga tjänster hos oss eller skicka en öppen ansökan med formuläret nedan.

ITA Nordic är en underleverantör till metallindustrin som specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa och tekniskt svårbearbetade detaljer.
Våra verksamhetsställen finns i Puntala, Kuru och sedan hösten 2021 även i Närpes. Moderna maskiner, robotar och fabriksautomation är några av de saker som belyser vår framåtsträvande anda som krävs för att vi ska kunna uppnå våra tillväxtmål.
Vår sakkunniga personal utgör grunden för vår verksamhet, där noggrannhet och effektivitet återspeglas i det jobb vi gör och de högklassiga produkter vi tillverkar. Kvalitet och leveranssäkerhet är de områden vi sätter störst vikt på för att säkerställa kundernas fortsatta förtroende för oss som kontraktsleverantör.

Blev du intresserad? Sök jobb hos oss nu! Om du har en bakgrund inom metall- eller verkstadsbranschen är det såklart en stor fördel, men vi ger även skolning och möjlighet till utbildning enligt vad som krävs för arbetsuppgifterna

Kom och jobba hos oss
Lediga tjänster
LAGERARBETARE / PACKARE
Läs mer
PRODUKTIONSINGENJÖR TILL NÄRPES
Läs mer
PRODUKTIONSARBETARE TILL NÄRPES
Läs mer

    Kom och jobba hos oss

    Vänligen fyll i formuläret nedan med dina kontaktuppgifter och din kompetens, så hör vi av oss om vi har en lämplig tjänst för just dig.