Rekry

Etsimme ja palkkaamme jatkuvasti osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa mm. CNC-koneistukseen. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä avoin hakemus.

ITA Nordic on kestävästi kasvava konepajayritys, joka on erikoistunut laadukkaiden ja teknisesti vaativien sorvattavien ja jyrsittävien tarkkuuskappaleiden valmistukseen sekä monimutkaisiin osakokonaisuuksiin. Panostamme alan viimeisimpään robottitekniikkaan ja moderniin tehdasautomatiikkaan.
Tutustu työntekijöihimme
Tutustu tarkemmin tuotantotiloihimme ja kuule, mitä työntekijämme kertovat työstään.
Etelä-Karjalan Puntalassa, Pirkanmaan Kurussa ja Pohjanmaalla Närpiössä toimivassa yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 90 alansa ehdotonta ammattilaista, jotka osaltaan varmistavat lopputuotteiden laadun tuhannesosamillin tarkkuudella. Tuotannon 40 CNC-konetta ja 15 teollisuusrobottia edustavat alansa huippua ja konekantaa päivitetään säännöllisesti..

Osaava henkilöstömme on avain turvalliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn, joten koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti. Kiinnostuitko? Hae meille töihin! Sinulla voi olla alalle soveltuva koulutus, mutta voit myös kouluttautua ammattiin työskentelyn ohessa.

Come work with us
Avoimet työpaikat
CNC-koneistajia Ruokolahdelle
Lue lisää

    Tule meille töihin

    Täytä oheiseen lomakkeeseen yhteystietosi ja kerro osaamisestasi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meiltä löytyy sinulle sopiva työpaikka.