CNC-koneistajia Ruokolahdelle

ITA Nordic Oy on kansainvälisten kone- ja laitevalmistajien yhteistyökumppani. Konepajamme sijaitsevat Kurussa, Närpiössä ja Ruokolahdella. Kasvavan liiketoimintamme ansiosta etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä yhtiömme palvelukseen. Meidät tunnetaan korkealaatuisten koneistettujen komponenttien valmistajana. Toimitusvarmuuden ja laadun tekijöinä ovat n. 85 ammattilaista ja voimakas panostus nykyaikaisiin tuotantovälineisiin ja laatutyökaluihin. Lisätietoja www.itanordic.fi.

Haemme Ruokolahden toimipisteellemme vakituiseen työsuhteeseen

CNC-koneistajia sorveille ja työstökeskuksille

Oletko CNC-koneistuksen ammattilainen ja haet uusia haasteita urallesi? Meillä on tarjolla useita eritasoisia työtehtäviä ammattitaitoiselle koneistajalle. Tällä hetkellä rekrytoimme koneistajia CNC-sorveille, työstökeskuksille ja monitoimisorveille. Tarjoamme modernin työympäristön, uudet työstökoneet ja ilmastoidut työtilat. Tarjolla on mielenkiintoisia tehtäviä nykyaikaisessa konepajassa sekä kilpailukykyinen palkka osaamistason mukaisesti.

Hae heti osoitteessa https://www.itanordic.fi/rekry. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja Erkki Martikainen +358504773733 / erkki.martikainen@itanordic.fi

Jatka avoimeen hakemukseen