Referenssit

Sopimusvalmistuksen asiakkaamme ovat omien toimialojensa huipputekijöitä, jotka saavat monipuolisesta koneistuksen erikoisosaamisestamme huomattavaa kilpailuetua. Pystymme poikkeuksetta vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin ja kehitämme omia tuotantoprosessejamme ja NC- ja CNC-osaamistamme jatkuvasti. Olemme sopimusvalmistuksen ylivertainen kumppani, jonka kanssa yhteistyö on kustannustehokasta, joustavaa ja vaivatonta.

Tuotteitamme käytetään mm. seuraavilla toimialoilla: Kaivosteollisuus, meriteollisuus, metsäkoneteollisuus, prosessiteollisuus, energiateollisuus ja moottoriteollisuus. Olemme toimittaneet laiva- ja offshore-luokiteltuja tuotteita mm. seuraavien luokituslaitosten vaatimusten mukaisesti: ABS, BV, DNV GL, LR ja RINA.

DNV GL Business Assurance Oy Ab on sertifioinut SFS-EN ISO 9001:2015 Laatujärjestelmän sekä SFS-EN ISO 14001:2015 Ympäristöjärjestelmän.

Success with us

Miksi ITA Nordic?

Automaatio

Viimeisimmän tehdasautomaation ja FMS-järjestelmän avulla pystymme valmistamaan erikoistuotteita kustannustehokkaasti.

Toimitusvarmuus

Pysymme sovituissa aikatauluissa ja pidämme huolen siitä, että lopputuote on tuotantomäärästä riippumatta aina yhtä laadukas.

Laatu

Noudatamme tuotannossamme tarkasti alan yleisiä standardeja ja työmme jäljen mittaaminen on saumaton osa prosessiamme.