Tutustu nykyaikaisen koneistavan sopimusvalmistajan maailmaan virtuaalisella tehdaskäynnillä

ITA Nordic järjestää maaliskuussa kaksi virtuaalista tehdaskäyntiä, joihin voit osallistua vaikka kotisohvaltasi käsin. Virtuaalisen tehdasvierailun aikana pääset näkemään työstökoneiden toimintaa lähietäisyydeltä. Voit varata halutessasi myös yksityisen tehdasvierailun.

 

Tehdasautomaatio koneistavassa konepajassa on asia, johon moni tutustuu tarkemmin vasta valitessaan yritykselle sopivaa teollisuuden sopimusvalmistuksen alihankintakumppania. Tärkeä valintaperuste on yrityksen tuotteiden tasainen laatu sekä varmat toimitukset. Tulevan kumppanin tulisi pystyä huomioimaan toiminnassaan myös se, miten oikeanlaisilla valmistusmenetelmillä ja materiaaleilla on mahdollista saavuttaa säästöä kuluissa ja taata korkea laatu valmistettavalle tuotteelle tuotantosarjan koosta riippumatta.

Sopimusvalmistuskumppania valittaessa voi nousta esiin monenlaisia kysymyksiä. Mistä tiedän, että saamme varmasti tilaamamme osat erilaisissa markkinoiden häiriö- tai suhdannetilanteissa? Entä riittääkö valitun sopimusvalmistajan toimituskyky oman toimintamme laajentuessa? Kun kumppani on luotettava ja tuotantokapasiteetiltaan mukautuva, voi kumppanin itselleen valinnut olla rauhallisin mielin.

Tuotantoprosessin on oltava toimiva ja tehokas, jotta asiakkaan tarpeisiin voidaan aina vastata tilanteen mukaan. Se edellyttää, että koko prosessiketjun tulee olla viimeistelty. Tällöin on materiaalien hankinnan, tuotannon toimintavarmuuden, laadunvarmistuksen, kokoonpanon sekä täsmällisen logistiikan oltava kaikin puolin kunnossa.

Tuotantoprosessi ja koneet tutuiksi virtuaalisella tehdaskäynnillä

ITA Nordic järjestää maaliskuussa kaksi virtuaalista tehdaskäyntiä, joihin osallistumalla pääset vierailemaan huippumoderneissa tuotantotiloissa ja näkemään eturivin paikoilta viimeisintä teknologiaa edustavien koneidemme toiminnan käytännössä.

Virtuaalivierailuilla ei tarvitse välittää suoja-alueista, joten koneiden millimetrin tuhannesosan tarkkuudella tapahtuvaa työskentelyä on mahdollista seurata paljon lähempää kuin tavallisen vierailun kuluessa. Saat tarkan käsityksen laadukkaan kuva- ja videomateriaalin avulla siitä, mitä kaikkea koneistuksen avulla on tänä päivänä mahdollista tehdä.

Ilmoittaudu mukaan interaktiiviseen vierailuun

Virtuaaliesittely on interaktiivinen eli osallistujat voivat osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä heitä askarruttavista aihe-alueista. Kysymyksiin vastaavat ITA Nordicin koneistukseen erikoistuneet ammattilaiset.

Vierailulle ilmoittaudutaan lomakkeella. Ilmoitathan lomakkeen vapaassa kentässä, osallistutko 10.3. vai 24.3. järjestettävään esittelyyn. Voit myös halutessasi varata henkilökohtaisen tehdasvierailun muuna aikana

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä. Tervetuloa virtuaaliselle vierailulle!

Katso kaikki uutiset