ITA Nordic ostaa Carpino Oy:n liiketoiminnot

Tiedote yrityskaupasta 14.12.2018

ITA Nordic Oy kasvaa ja laajentaa konepajatoimintaansa yrityskaupalla.

ITA Nordic Oy on ostanut Kurussa toimivan Carpino Oy:n liiketoiminnan.

ITA Nordic Oy on Tommi ja Mikko Matikaisen omistama nykyaikainen laadukkaita koneenosia ja palveluita tuottava sopimusvalmistuskonepaja, mikä palvelee alansa johtavia teknologia-alan laitevalmistajia. Yritys toimii Ruokolahden Puntalassa ja sen liikevaihto on 7,5M€. Puntalassa työskentelee 42 konepajateollisuuden ammattilaista pitkälle automatisoiduilla tuotantovälineillä.

Carpino Oy tarjoaa koneistuspalveluita vaativille asiakkaille. Carpinon osaavat ihmiset, automatisoitu tuotanto ja nykyaikaiset monitoimikoneet varmistavat palvelun ja tuotteiden laadun pitkäaikaisissa asiakaskumppanuuksissa. Yritys työllistää 18 osaajaa ja liikevaihto on 2,1M€.

Carpinolta ostettu liiketoiminta tukee ja täydentää ITA Nordicin kasvua ja palvelutarjontaa. Yhtiöiden nykyiset ja uudet asiakkaat hyötyvät laajentuneesta tuote- ja palvelutarjonnasta ja Puntalan ja Kurun yksiköiden muodostama vahva ja monipuolinen toimija alihankintasektorilla pystyy tarjoamaan koneistus- ja konepajapalveluita erittäin kattavasti. Toimintojen yhdistämisellä haetaan merkittäviä synergiaetuja koko toimitusketjun eri osa-alueille. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto tulee olemaan lähes 10M€ ja henkilöstön kokonaismäärä nousee 60:een.

ITA Nordic jatkaa toimintaa Kurun toimipisteessä Carpinon nykyisissä toimitiloissa ja Carpinon työntekijät siirtyvät ITA Nordicin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tommi Matikainen, ITA Nordic Oy, puh. +358 400 81 0031

Toimitusjohtaja Tommi Jokinen, Carpino Oy, puh. +358 50 073 1472

Katso kaikki uutiset