ITA Nordic on ostanut Maxel Ab Oy:n liiketoiminnan

ITA Nordic Oy on ostanut 19.10.2021 Närpiössä toimivan Maxel Ab Oy:n liiketoiminnan.

ITA Nordic Oy on Tommi ja Mikko Matikaisen omistama nykyaikainen laadukkaita koneenosia ja palveluita tuottava sopimusvalmistuskonepaja, joka palvelee alansa johtavia teknologia-alan laitevalmistajia. Yritys toimii Ruokolahden Puntalassa ja Pirkanmaalla Kurussa. ITA Nordic Oy:n liikevaihto on 10,5 M€ ja yritys työllistää 65 henkilöä.

Maxel Ab Oy tarjoaa kansainvälisille asiakkailleen tarkkuusakseleita, joita käytetään sähkömoottoreissa, metrovaunuissa ja vaihteistoissa. Yritys työllistää Närpiössä 17 henkilöä ja sen liikevaihto on 4,1 M€

Maxelilta ostettu liiketoiminta tukee ja täydentää ITA Nordicin kasvua ja palvelutarjontaa. Yhtiöiden nykyiset ja uudet asiakkaat hyötyvät laajentuneesta tuote- ja palvelutarjonnasta. Toimintojen yhdistämisellä haetaan merkittäviä synergiaetuja koko toimitusketjun eri osa-alueille. Yritysten yhteenlaskettu liikevaihto tulee olemaan lähes 15 M€ ja henkilöstön kokonaismäärä nousee yli 80:een.

ITA Nordic jatkaa toimintaa Närpiön toimipisteessä Maxelin nykyisissä toimitiloissa ja kaikki Maxelin työntekijät siirtyvät ITA Nordicin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Peter Mannfolk jatkaa johtajana Närpiön yksikössä.

 

Lisätietoja:

Tommi Matikainen, ITA Nordic Oy, puh. +358 400 81 0031

Peter Mannfolk, Maxel Ab Oy, puh. +358 50 337 7167

 

Katso kaikki uutiset