Haemme Ruokolahdelle pidempiaikaiseen työsuhteeseen CNC-koneistajaa.

Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu itsenäisestä CNC-koneistamisesta. Osaat itsenäisesti ohjelmoida, mitata ja koneistaa kappaleita aihiosta valmiiksi tuotteeksi saakka. Sinulla on runsaasti menestyksekästä kokemusta Fanuc / Okuma ohjelmoinnista ja tunnet koneen työstömenetelmät, työkalut ja kiinnitystekniikat. Työtehtävässäsi koneistat pääasiallisesti pieniä sarjoja.

Haluat oppia monipuoliseksi koneistusalan ammattilaiseksi ja sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Kykenet niin oma-aloitteiseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön ja sinulla on CNC-koneistuksen syventävä koulutus.

Arvostamme huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, halua oppia uusia asioita sekä työtehtävän vaatimaa ”rautaista” asennetta. Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Arvostamme henkilön sitoutumista turvallisiin työmenetelmiin ja työturvallisuuden edistämiseen. Tärkeintä on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

Teollisuuden ”teräsmiehelle” on tarjolla pitkäaikainen työsuhde, tehtävien vaativuuden mukainen palkka, viihtyisä työympäristö, monipuolinen ja haastava työnkuva sekä hyvä perehdytys tehtäviin.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus oheisella lomakkeella. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erkki Martikainen, erkki.martikainen@itanordic.fi, +358 50 477 3733.

Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy.

Jatka avoimeen hakemukseen